user Catalanista i d'esquerres | Hace más de 13 años

Perdona se m'oblidava he fet i faig més del que penses pel meu partit i pels nostres ideals catalanistes i d'esquerres. Au vagi bé m'en vaig a veure els Goyas que m'aportaran més que tu i el teu discurs ranci i caspós.

user Catalanista i d'esquerres | Hace más de 13 años

No entraré en desqualificacions amb vos. La noticia de la que parles només diu que el PP és l'únic partit que pot guanyar les eleccions en solitari i mai per majoria absoluta, per la qual cosa això vol dir que Bloc i PSIB podrien tornar a gobernar. Però això no és el debat que aquí s'havia obert el debat son les declaracions impresentables del portanveu de la FSE. Gràcies per no respectar el meu lliure pensament i el meu catalanisme. Jo respect el teu espanyolisme encara que no el comparteixi però això és un altre debat.

user Josep Antoni | Hace más de 13 años

Serás muy catalanista de izquierdas lo dudo pero idea tienes poca, leeté la noticia anterior y veras por donde sopla el viento, en cualquier caso dejame tu teléfono o tu e-mail que te llame el 23 de Mayo para comentar los resultados de las elecciones en catalán si quieres, que estaràs preguntandote que ha pasado ,porque ademas de cantar els segadors y comer botifarra, habrás hecho poco para el que dices es tu partido gane.

user Catalanista i d'esquerres | Hace más de 13 años

Tant a en Pep com a en Josep, el que els hi molesta no és el que jo hagi apuntat als meus comentaris que, tot sigui dit de pas, son semblants al primer comentari que aquí s'escriu, el que els hi molesta i per això m'ataquen és que em declari catalanista ( a pesar que pels seus comentaris ells semblin espanyolistes). Això de que el PSIB, l'esquerra i els catalanistes nam barda baix ho veurem al maig, però com diuen les enquestes el PSIB i el Bloc tenen prou possibilitats de tornar a gobernar. Ara bé pot ser tant tu com aquest den Rubio s'estimen més que ho faci el PP amb les teories espanyolistes i de confrontació cultural que tenen en Bauza, Delgado i companyia.

user José Antonio | Hace más de 13 años

Jajajajaja, me descojono, no sabes ni lo que dices catalanista, pero ademas te lo van a explicar las urnas, pequeño ignorante te van a aclarar lo del PSIB y lo del catalanismo, no me extraña que el PSOE de la isla vaya cuesta abajo y sin frenos.

user Catalanista i d'esquerres | Hace más de 13 años

Perdona bon al·lot el meu partit es diu Partit Socialista de les Illes Balears(PSIB), et sona? És el mateix que el PSOE però no tant espanyolista més regionalista i procupat per la cultura i llengua de sa nostra terra. És això dolent? I si aquest senyor és el portanveu de la Federaació Socialista d'Eivissa que no del PSOE ( ja li agradaria) segueix sent impresentable el que diu. Com va ser pitjor treure un cigarret que treure una pistola. Si aquest senyor fos portanveu del PSOE hauria de dimitir al minut 1 per dir aquesta animalada. I perquè tindrà sort de que na Pajin no llegeix aquest diari si no ja et dic on anava aquest ximple.

user Pep | Hace más de 13 años

A catalanista i d'esquerres, A veure si et senceres que el és el partit, portaveu del partit, si no t'agrada el que diu reclama en el teu, que el PSOE no és catalanista i tu no ets d'esquerres així que tots feliços. I a més l'impresentable ho ets tu i tots aquells que al PSOE us segueixen el rotllo catalanista com Aguilar, Costa i Tarrés que faran que desaparegui el PSOE.

user Catalanista i d'esquerres | Hace más de 13 años

I el Partit li haurà de dir un parell de cosetes aquest bon home, no? Impresentable és la paraula.

user lola | Hace más de 13 años

la virgen !!! tienes el mismo nombre y apellidos que mi padre !!.... yo alucino

user MORENA | Hace más de 13 años

Este es el PSOE de Xicu Tarrés, seguramente si se le preguntara a él diria lo mismo que no sabe si votar al PSOE o no , no sabe si presentarse o no porque lo va a votar ?. Este chico es coherente con lo que piensa y ademas lo dice y dice lo que piensa la mayoría de socialistas que no están de acuerdo ni con lo que se hace ni con o que se dice, salvo la tropa de profesionales que se han creído que la política es una profesión para vivir de ella. Así está así va el PSOE.