user A favor | Hace más de 13 años

Es absolutament necessària una alternativa d'esquerres al PSOE. Per fer política de dretes, ja es basten ells sols. Algú va dir que art era el que feien els artistes i es va posar a vendre la seva merda en potets. Ara podriem dir que politica socialista és la que fa el PSOE i seguir comprant els potets que ens venen.

user Sa Penya | Hace más de 13 años

No mos confonguem el nostre rival és el PP i l'abstenció. Les diferències entre l'esquerra les hi ha i les ha hagut sempre però les hem de mirar de solucionar a les taules de negociacions. Em podeu dir quins problemes d'entenimen entre els Socialistes i ExC hi hagut a Vila o St.Josep? N'hi haurà però s'han solucionat de portes endins. I això, i només això és el que ha mancat al Consell Sr.Miquelet. Vostè li honra el haver dimitit però ara no pixi fora de test i faci del resentiment el seu argument polític. La divissió dels progressites només benficia a uns.

user Joanot | Hace más de 13 años

Jeje, normal...

user Rosamar | Hace más de 13 años

Miquel tu has vivido en tu piel lo que supone ponerse a defender lo que se pacto y darte de cara con un personaje sin principios ni escrúpulos como Xicu Tarrés, si queréis mantener un poco de credibilidad mantente firme y no cambies de postura, que a Xicu ,al PSOE a Marian y Esperanza ya se lo dirán las urnas-

user Pagès | Hace más de 13 años

Papà PSOE, papà PSOE tinc por agafam de la maneta. Cobards i Miquel resentit.

user Otro púnico | Hace más de 13 años

Miquel Ramón tiene razón. Los demás están tan cubiertos de mierda, que muchos mvotaríamos una tercera opción separada.

user Churuyana | Hace más de 13 años

Estoy de acuerdo con Eloy. Está claro que están muy desprestigiados ya, pero los del PP y PSOE mucho más. Muchos votantes progresistas les votarán.... pero si van solos y desmarcados. Después que negocien. Pero ni un minuto antes. Si pactan antes llevarán a miles de votos al desencanto y a la abstención.

user Mariano_ | Hace más de 13 años

Eivissa per la Cadira ja no té credibilitat des de que ha romput tots els principis que varen motivar la seua creació. Han traït a tots els seus votants i els seus principis per estar a la cadira i així seguiran fent fins que desapareguin per la decepció dels votants que hi varen confiar.

user guilhem | Hace más de 13 años

Ja que nomenes tantes voltes la paraula cadira, jo t'ajudaré : L'ENE no té cap problema per anar amb el PSOE si obté un diputat. Els d'ERC no tenen cap problema per anar amb qui sigui si el seu partit aumenta els seus càrrecs. Els srs. del PSOE ja han dit que del 69 % dels llocs del possible pacte no els treu ningú. ¿ Qui és l'amic de les cadires ?

user eivissa per la cadira | Hace más de 13 años

No tenen lo que s'ha de tenir per anar en solitari. Es més fàcil agafar la cadira a canvi de renunciar als principis.