user Rafaler | Hace más de 13 años

Perdonau Xeriff perdonau. Que tant mirar cap a Catalunya que ja no saps com parlam els d'Eivissa. M'agradaria saber una cosa, al vostre web deis que defensareu el paisatge rural tradicional eivissenc de macroprojectes i tal i qual. Estau a favor de fer inedificables els ANEI i ampliar els LIC?

user Xeriff | Hace más de 13 años

No sé per què però tenc la sensació que els arreplegats d'EXC no duen bé això de ser substituïts per Gent per Eivissa com a referent principal del votant eivissenc que no és del PP ni del PSOE. Perdoneu, però algú ho havia de dir.

user GxERC | Hace más de 13 años

La nostra ideologia és Eivissa. Això mateix diu el sr Matutes. I també el president del GEN. Tothom estima Eivissa a la seva manera. El que és clau es la manera. En fi, l'important és que per fi donau la cara. Del partit dels fantasmes passam al món real. Només això ja és d'agrair.

user un eivissenc | Hace más de 13 años

Tansol en vora qui sou en la foto vos dig que no creg en valtros, jo som d'esquerres

user Farsa | Hace más de 13 años

Si su objetivo es sumar, ¿Porqué nacen de haber destrozado el primer movimiento social importante que se había dado en Ibiza en mucho tiempo? ¿Pep Costa no era el que decía que él no tenia nada que ver, que la formación de GxERC era un encargo profesional? Farsa! Solamente hay que hacer una búsqueda en la hemeroteca para ver de que van realmente.

user asombrado | Hace más de 13 años

Vale, pero como seais un escudo para pactar con el psoe, desde este partido se producirá una rebelión de tal magnitud que los actuales responsables del partido tendrán que salir por piernas.Anque ni por un momento se me ha pasado por la cabeza, porque serán lo que sean pero tontos no lo son y saben que esto no lo van a prmitir ni borrachos.

user Lector | Hace más de 13 años

¿Qué es lo que no entiendes de esta frase? «Nuestra ideología es Eivissa».

user Niabiertonicerrado | Hace más de 13 años

Ni de derechas, ni de izquieras! Vamos, que no son, no existen! Jajaja

user Mariano_ | Hace más de 13 años

I no vol dir res que decideixin sortir just quan el Pacte es romp, no? Ja es veu perfectament de quina colla veniu valtros... Ni de dretes, ni d'esquerres? Ni nacionalistes, ni no nacionalistes? Mentres sigui per guanyar algun vot, dóna igual la ideologia i els valors, eh? Si amagues les idees, a saber quines tens... si és que en tens.

user Fornou | Hace más de 13 años

Fa pinta que per aquí escriuen molts de polítics ressentits de partits fracassats. Si sabeu fer alguna cosa millor, a fer-ho. I si no, deixau els que volen treballar en positiu tranquils!!