user MEMÃ’RIA | Hace más de 13 años

Crec oportú recordar que ERC ja estava present les anteriors eleccions i ningú es va rasgar les vestidures.

user Qué fatigosos | Hace más de 13 años

El cinismo del PSOE llega a aburrir a los propios socialistas. Y la caradura de ERC ha sido rechazada ¡incluso en Catalonia en las últimas elecciones! Así que sólo nos queda votar al PP o a UPyD

user votant d'esquerres | Hace más de 13 años

Pep Costa for president!!!! Primer negocia amb el psoe el pacte d'ERC i ara per que les siguels ERC no facin mal al PSOE negocia mes cadires per ERC 2(GxE) i el PSOE tant conten per que te un pacte "progressiste" Alguns tenen la campanya ja feta jeje jejejeej

user Testimoni | Hace más de 13 años

El que no té nom és el que ha fet el PSOE. Quan dos socis, en general, volen continuar el seu negoci i es tracta de negociar noves condicions, el més correcte i normal és reunir-se i negociar estratègies. Si després i cap algú més, també s'hi pot incloure, si convé. El que no ho és, de correcte, és fer-ho a l'inrevés. Primer buscar els qui circulen pel carrer i per últim reunir-se amb el soci. Dons això és el que ha fet el PSOE amb ExC.

user eloy | Hace más de 13 años

¡bueno, bueno! los que hemos criticado a Xicu por mirar primero por él y después por él ya lo vaticinamos. Xicu se alia con Esquerra republicana de Catalunya disfrazados de Eivissa pel Canvi.

user GENT X ESQUERRA | Hace más de 13 años

¡ Ui, perdó,m'he equivocat! Volia dir Gent x Eivissa . Com veieu, no som d'esquerres ni de dretes. Per això anam al PSOE a les 24 h de la presentació a demanar un trosset de pastís. No som de cap altre partit ... ¿ Què passa ? ¿ No us ho creieu ? Us asseguro que aixó no és més que un encàrrec professional !!! Som més de 4.000 al facebook !!! I a l'hora de fer llistes no tindrem problema, perquè les farà el PSOE. El nostre slogan és : "Cansat dels polítics de sempre ? Vota'ns a nosaltres. No tens ni idea de a qui anirà el teu vot. Som independents de qualsevol compromís, ètica ni vertitat. "

user Trebot | Hace más de 13 años

No idò per lo que veig no deu ser tant dolenta la idea de que el PSOE pacti amb GxE perque sino no hi hauria tanta bilis dretana fent comentaris i intentant disfressar-se de socialista. (Encara que segueixc pensant que la majoria de la gent que esta a la esquerra del PSOE és més de ExC i tant de bo treguin algun regidor als ajuntaments)

user Cadirenç | Hace más de 13 años

El Xico, el Albertito, el Ramon, la abascal, marià el de los barraconesssss. el de esquerra republicana.....Sólo falta el cura, la prosti y el yonki, el homosesuá y ya tenemos la peli de Almodóvar en el consell.....Menudo cuadro!!!!!

user Joan | Hace más de 13 años

Però s'haurà cregut Xico Tarrés que som tontos, creurà que ens llepem el dit, que no sabem veure qui són, el que representen d'on vénen i el que pretenen fer. Dir que Pep Costa és independent és com dir que Messi és argentí i no del Barsa, sóc eivissenc i socialista i mai m'ha agradat Xico Tarrés ni com a dirigent ni com a governant, però aquesta vegada ja s'ha passat de la ratlla, si el que vol és que ballem sardanes i fem castellets amb mi i la meva família que no compti. I si pot ser si encara queda al PSOE algun socialista que facin fora a tota aquesta colla a pasturar.

user socialista | Hace más de 13 años

A la ruina electoral , de militancia e ideológica a la que ha llevado al PSOE, Xicu Tarrés y Aguilar tendrá unas consecuencias tan nefasta para este partido que le costara mucho recuperar la credibilidad y reconciliarse con se electorado. No son conscientes del daño que están haciendo y que están dejando en manos de la derecha el gobierno para muchos años.Su falta de escrúpulos les llevara a mas pronto que tarde a decir que ellos no son nacionalistas y como siempre dicen una cosa y hacen otra.