user Laufen | Hace más de 12 años

El vuelo está remontado, otra cosa es que una sociedad ultra conservadora como la balear no lo quiera ver. Entre eso y la inoportuna división de la izquierda, en peor momento imposible, hace posible esta más que inmerecida victoria electoral.

user vector16 | Hace más de 12 años

esperemos que con el pp remontemos el vuelo`,de momento la buena noticia es que el psoe se va fuera,y ahora nos enteraremos cuanto han robado,como cuando salio el pp...el robo socialista sera mayor que el cometido por el pp,sino tiempo al tiempo..

user Herba Bona | Hace más de 12 años

Carles. Felipe Gonzáles PSOE va governar entre 1982 i 1996, en aquest govern es van destruir 3.500.000 ocupacions a Espanya. Amb Aznar que va governar entre 1996 i 2004, es van crear a Espanya 5.000.000 de llocs de treball. Qui ha retallat sous als treballadors, funcionaris i jubilats ha estat ZAPATERO, qui ha allargat la vida laboral i el càlcul de cotització perquè cobrem menys els treballadors ha estat ZAPATERO. Qui ha negat la crisi, i ha produït 5.000.000 d'aturats a Espanya entre 2004 i 2011 és ZAPATERO. Durant l'el Govern de Zapatero a 300.000 famílies els bancs salvats per Zapatero. On hi ha els estudiants més rucs de la UE és a Espanya i els que més, a Balears, i qui governa a Espanya i Balears, el PSOE d'ANTICH i ZAPATERO. Qui ha suprimit el xec bebè, les ajudes a l'habitatge i les ajudes a la dependència ZAPATERO. Carles tu has de ser un extraterrestre, perquè no crec que es pugui ser tan fals o ignorant. Digues-me: Què ens pot llevar el PP que ja no ens hagi llevat ZAPATERO.

user Atenció | Hace más de 12 años

Hi ha que fer especial recalc en que aquesta enquesta es va fer ABANS que en Zapatero anunciés que no es presentarà a les properes el·leccions!!!!! La cosa canvia i molt!!!!

user mateu | Hace más de 12 años

No som del PP, soc anti PP, ara vull que aqueste eleccions les guanyi. N'Antich i es seu grupo de pancatalanistes. PSM entesa ha fet molt de mal a sa nostra cultura Balear.

user NO ENTENC RES | Hace más de 12 años

Què més ha de fer el PP per que els seus li critiquin? Això és increible, igual que passarà a València i Madrid

user Carles | Hace más de 12 años

Guanyi qui guanyi la crisi seguirà...Però amb el PP, a més, es produiran una sèrie de polítiques que poden trastocar de socarel el substrat cultural i la cohesió social insular... Tot i amb això, crec que guanyaran per la crisi no pels mèrits que puguin tenir... Déu ens empari!

user Pere | Hace más de 12 años

Potser que el PP ens hagi robat, això és una evidència, però el desastre del PSOE ha estat còsmic. Cap país pot seguir suportant uns governants que sols els importa la fotografia de la roda de premsa i ignoren els ciutadans. Au, arruix!

user Tenemos derecho al bienestar | Hace más de 12 años

Es normal que no voten al PSOE que es un partido malisimo.Antich nunca gano unos elecciones solo pudo gobernar por pactar con otros partidos pequeños.En el PSOE todo son mentiras miseria y hambre.Nos niegan el derecho al bienestar.

user Pere Juaneda | Hace más de 12 años

LAS ENCUESTAS LA VEREMOS EL 22 POR LA NOCHE, CUANDO SE HAYA HECHO EL RECUENTO, EN BALEARES SE TENDRIA QUE DECLARAR AL PP, RESPONSABLE CIVIL SUBSIDIARIO POR LO QUE HAN ROBADO AL PUEBLO.