user Venga | Hace más de 12 años

Perdona però jo no tenc cap diplomatura de la que fardar. I a l'educació hi acabareu més d'un i més de dos enginyers. Tants anys de fer de viu per acabar aguantant els fills del veinat. Vago!!!

user para VENGA VAGA | Hace más de 12 años

VENGA, la unica/o vaga eres tu y los que son como tu, LIMITADOS, y porque han estudiado una diplomatura, os creeis algo?, es algo que se sabe, estudian magisterio los vagos, estudiamos ingenierias los inteligentes. asi que a callar y a estudiar tu oposicion, interina contratada

user LADRAP | Hace más de 12 años

El 2 de Junio de 2009 fue cuando Salgado anunció los primeros brotes verde y el 2009 gobernaba Antich... toniet no das ni una, o eres un mentiroso compulsivo, o eres tonto de remate... Burrrrrro!!!

user PARDAL | Hace más de 12 años

Coyote, cuando la ministra hablaba de brotes verdes, aqui teniamos!!MATAS!!!

user Manel | Hace más de 12 años

Independentment de totes les causes judicials, En Jaume Matas era president del govern balear, juntament amb Mabel Cabrer entre d'altres, no és així? Aleshores, aquell milió dos-cents mil euros que es comprometern a pagar per una maquesta hauria servit per no haver de "prendre" la paga dels professors interins. No els sembla?

user un d`aquí | Hace más de 12 años

PER JO,PÒREN INVESTIGAR A Antich, Matas,Armengol,Munar...pero el tema de la sanitat l`educació i l`atur( tinc 4 fills) si que em preocupa molt,i es del que parla-vem..¿o no?..si equiparen les nòmines, i contraten als joves professors, també baixará l`atur..¿o vaig equivocat?

user Rubal-kabra | Hace más de 12 años

mar27 la mala gestión a la que aludes tiene un nombre y apellido: Francina Armengól, Biel Barceló, Aina Calvo, Francesc Antich, Eberhard Grosske, Joan Lladó... Y los graciosos del PSOE y PSM que encima se burlan de la miseria en que nos han dejado, con 6.000 millones de euros que tendremos que pagar los trabajadores, los funcionarios y los jubilados...

user Joan Mercadal | Hace más de 12 años

Que donin les gracies de tenir l´oportunitat de treballar 9 ò 10 mesos. Si no els agrada que es dediquin a altres coses. Amb els meus impostos no vull que els paguin 2 mesos per sa cara.

user mic mic | Hace más de 12 años

Si pero nadie dice que Armengol se gastaba 12,5 millones de euros del Consell en subvenciones a perro-flautas, catalanistas radicales y okupas de la finca de la Plaza de España. Y que según el informe PISA baleares está en la cola de Europa en fracaso escolar y educación. Y la justicia sigue sin investigar a Antich.

user un d`aquí | Hace más de 12 años

He llitgit un comentari molt encertat, sempre atacan al mes dèbil, els professors interins..pot ser tant o mes ben preparat que el funcionari, ha de pagar el pato, mentres els que tènen plaça fixa, riuen i riuen..¿perque no nivellen els sòus del professorat?..baixant els sòus (alguns estronómics dels que riuen, donerien un poc de feina als interins, joves quasi tots i sensa il.lusió..segur que ferien la feina amb esperança, i aquets que riuen tant amb els sèus trienis, espabilarian un poc...