user josep | Hace más de 12 años

Cecs que yo sepa el decir la verdad, no es manipular, yo entiendo que tus ideales izquierdistas te impidan ser racional con este tema, pero lo que he dicho he dicho.

user cesc | Hace más de 12 años

Sempre s'ha militaritzat als civils!!!Aconseguirem qualque dia civilitzar als militars???

user cesc | Hace más de 12 años

Josep,no siguis tan maniqueu,la chacón, és una peça més de l'engranatge del negoci de la mort,com és l'exèrcit.Ja sabem que estem en periòde electoral,però en aquest tema,com en molte s altres,PP i PsoE van en la mateixa direcció.

user josep | Hace más de 12 años

La ministra Chacon es una verguenza no solo para los militares a los que se supone representa, sino que ademas de mentirosa ha usado el funeral del sargento MUERTO EN COMBATE, para lucirse en una foto, donde la que predomina es ella, Chacon eres una verguenza para una mayoria de españoles. http://ecodiario.eleconomista.es/elecciones-2011-20N/noticias/3514997/11/11/La-AUME-carga-contra-Chacon-por-una-foto-que-desenfoca-al-feretro-y-apunta-a-la-ministra.html

user cesc | Hace más de 12 años

El germà petit dels Moya,en veure sa mare desconsolada li diu a cau d'orella:Máma,mañana me alisto al ejército i,abraçant-se els dos i plorant l'absència,es va perpetuant el drama.Un bon grapat d'immigrants sense recursos,són els propers candidats a medalla pòstuma i a engreixar el negoci de la guerra.

user cesc | Hace más de 12 años

l'endemà,el Rei s'aixecarà al costat d'una senyora amb llençeria de la fina....I la mare sola, sense el seu fill, i sense la paga que l'ajudava a arribar a final de mes.

user cesc | Hace más de 12 años

Ara ve,la medalla,els elògis per defensar no sé que collons de la pàtria,l'honor i totes aquestes paraules pomposes, que sonen bé ,però amaguen l'autèntica realitat què és qué,uns pobres al-lots enganyats els instrueixen per a matar, i per a defensar els interesos d'una colla d'assassins que,asseguts als seus despatxos van donant les ordres.Que són els estats dits "democràtics"del primer món.L'excusa del terrorisme és productiva per als seus negocis.Ara toca consolar a la familia,la medalleta i uns copets a l'esquena.Potser el Rey l'hi dirà a la mare:gracias por los servicios prestados por su hijo,murió como un héroe,siempre lo recordaremos.Apa el seguent...(quanta merda)

user vs | Hace más de 12 años

També es deuria revisar la nostra missió eternitzada al Líban, entre altres pel séu cost. Si aquesta missió interessa de debò l'ONU, que hi hagi un torn militar i econòmic de tots els països. No entenc aquesta quixotada del Sr. ZP de pagar a beure per a tothom, i encara menys quand, com és conegut, no podem desarmar ni els ni els altres. Tot lo que hi feim és permettre a l'Estat libanès d'ajornar el dia on hauran de prendre mesures per hi assegurar l'Estat de dret.

user liberal | Hace más de 12 años

es una consecuencia de la guerra pacifista de zapa-terrorrrr,lo que pasa que las balas son de verdat,no son pacifistas,condolencias a la familia del militar

user Rosa | Hace más de 12 años

Lo demandó el honor y obedecieron, lo requirió el deber y lo acataron; con su sangre la empresa rubicaron con su esfuerzo la Patria engrandecieron. Fueron grandes y fuertes, porque fueron fiieles al juramento que empeñaron. Por eso como valientes lucharon, y como héroes murieron. Por la Patria morir fue su destino, querer a España su pasión eterna, servir en los Ejércitos su vocación y sino. No quisieron servir a otra Bandera, no quisieron andar otro camino, no supieron morir de otra manera". A PARTE DE TODAS LAS DISCUSIONES QUE SE PUEDAN ESTABLECER LO ÜNICO IMPORTANTE ES QUE UN SARGENTO A PERDIDO LA VIDA DEJANDO VIUDA Y HUERFANO LO DEMÄS SE OLVIDARÄ EN DOS DÏAS. E.P.D. MI MAS SENTIDO PESAME A LA FAMILIA, COMPAÑEROS Y AMIGOS