user atreyu | Hace más de 12 años

A Natalia i a Trui: Les normatives urbanístiques no les fan els regidors sinó les lleis estatals i autonómiques...I si ara pretenen que cedeixis més de lo habitual per llei, hauràs de saber si aquesta cessió la fas tú per a tot el polígon o bé hauria d'haver estat una cessió assumida per tots el propietaris del polígon. Et recordo que la mal gestió, especulació i comissions de l'Ajuntament de Sant Josep va donar com a resultats fals sols urbans...I encara ningú ha posat damunt de la ciudadania que els terrenys són fals urbans!!!!

user atreyu | Hace más de 12 años

Nova-A és Nova-C, de Comissions...El seu lema: ¿Per què ser polític ganyant 800 euros, quan es pot ser polític ganyant 4000 euros la mes?...Això és la pura realitat...Els diners són els diners i Nova-A eren i són els corruptes de sempre.

user Trui | Hace más de 12 años

Exacte, sa llei de s'embut que feia en Serra Escandell perque es grans sols urbans s'edificassin sense cedir un sol metre quadrat.

user natalia | Hace más de 12 años

a veure Trui, com t´ho diria.... una cosa son ses lleis i una altre es sa llei de s´embut. Si has estat a ca na Palava tens molts de punts. I després parla n´Agustinet d´urbanisme a la carta...

user agustina | Hace más de 12 años

estamos tan agustitoooooo

user Trui | Hace más de 12 años

Natalia, creo que esas cosas vienen marcadas por lei, el tanto por ciento que se cede etc, no es una cosa que se elija por opinión de un regidor. Y no se si me estas hablando de lo que se aplica ya o de lo que en un futuro si se aprobara este poyecto de normas se aplicaria, que en este caso seria lo mismo.

user ARREDEFOTRA | Hace más de 12 años

I do ja els tenim, els ports, els golfs i els golfos per aquí!

user natalia | Hace más de 12 años

Trui,decir la verdad no es intoxicar. He sufrido el sectarismo de este señor de primera mano. Siempre ha mentido. Crees normal de un suelo urbano consolidado de 3000 mts tengas q ceder el 40%. Tienes que urbanizarlo. Somos tres hermanos mil euristas. Nos queda una para hacer una casa unifamiliar.

user Capisser | Hace más de 12 años

Pareix ser que hasta hi havia per s'ajuntament en Pep des Ferrer, s'exconseller d'industria den Matas, que tant es passetja ell, i es seus als carrecs d'aquella època a sa conselleria, pes jutjats de Palma. Recordem es pot de cola cao ple de sous as jardi. Es veu que ja es deu tornar a sentir com a casa amb es seus per l'ajuntament de San Josep de nou. Això és sa nova alternativa al·lotius.

user Trui | Hace más de 12 años

Natalia, en lo único que afecta el proyecto de normas subsidiarias es en el número de suelo urbano y urbanizable, casas se la puede hacer la misma gente que antes, lo que se podian hacer menos promociones de adosados etc. Dejad de intoxicar con cosas sin sentido