user l'amo de són carabassa | Hace más de 12 años

"Asi,asi,asi pisa el madri"Està clar què, allò del senyorio era una falàcia.Quan els hi regalaven els partits era relativament fàcil anar de senyors,però ara que els perden,s'els veu es llautò,ahir va ser tan incontestable,que ja no hi caben més escuses, fins ara no ho volien reconeixer però la superioritat del Barça és tan evident.Per`la prensa de la messeta,el president tot l'entorn del madrid han alimentat i protegit la bèstia.l'Obssessió per a guanya al Barça és tant què.al no poder guanyar-los al camp, es dedicaven a calumniar,a treure importància dels títols i rècords blaugranes,al teatre, a l'àrbitre,fins hi tot van acusar el Barça de dopar-se,açò si,quan els jugadors ho feien amb la roja i donaven titols a espanya,la cosa era diferent "que buenos són".Després de veure com els àrbitres toleren i aplanen el camí per al madrid(el segon gol del mallorca hagués deixat el madrid a un partit del Barça)i ahir,més d'un jugador del madrid hauria d'haber estàt expulsat,encara que Mou es continuaría demanant el PORQUÉ?.En tot cas,tot el món pot veure la imatge patètica i antiesportiva,que dona el madrid.El futbol és un joc, encara que s'hi juguin molts interesos,però els jugadors per d'amunt de tot,han de ser persones i donar exemple,sabem que molts fiets s'hi emmirallen,per tant quan és pert s'ha de felicitar el contrari i no dedicar-se a repartir coçes,trepitjades..ho va veure tot el món,ara el més fàcil serà carregar-li el mort a pepe,aquest home està incapacitat per a jugar a futbol,i no és sa primera vegada,però el problema és de fons desde el seu president fins els ultra sur, aquests són els valors i el senyorio del madrid.

user el madrid es el antiespañol | Hace más de 12 años

Pepe te has escapado otra vez del manicomio. Los mandriles tachan al Barça de antiespañol pero en realidad son ellos los antiespañoles. Los otros equipos de España no existen para ellos. Los medios de comunicación son más forofos que los madridistas de pro.

user joan moll | Hace más de 12 años

el partido de vuelta puede ser un escandalo,seguro que iran acojonados y messi saldra a saco les pueden caer un carro.

user ergo | Hace más de 12 años

Si a un tal Pepe no se le quita la licencia de por vida, ocurrirá una lamentable desgracia. Cuando se le cruzan los cables, y lo hacen continuamente, es capaz de cualquier disparate. Mejor prevenir, pues después ya no habrá remedio.

user culerot | Hace más de 12 años

Porque... Porque... Porque... Porque... nos joden tanto los cules..????

user Mayurqi | Hace más de 12 años

Debo confesar que yo soy MALLORQUINISTA y no siento ninguna simpatia hacia los dos equipos que son el cancer de la liga española,pero ayer me alegre de la victoria del Barcerlona,aun tengo en mi retina inmagenes del pasado sabado en Son Moix donde unos aficionados mallorquines disfrazados ellos de madridistas se alegraban de que el equipo de la isla perdiera,ante un equipo malo que solo los favores arbitrales consiguieron hacerle vencer,ayer el Barcelona sin hacer un gran partido les dio una leccion de humildad,a mi me devolvio un poco de alegria al ver tan humillante derrota,esto durara hasta que el Barcelona visite Son Moix y probablemente tambien goce de alguna ayudita arbitral,como es habitual cuando los equipos pequeños se enfrentan a ellos

user Jimmy VII | Hace más de 12 años

La lectura que hago del partido es religiosa,el Madrid imperial dirigido por un católico,Mourinho,es decir dirigido por una religión falsa,sin la baraka de Alah,sucumbió en todos los aspectos en el día del cumpleaños de Guardiola,que encarna-aunque no sea musulmán-valores islámicos como la educación exquisita,los buenos modales y la humildad-ante el barcelona,con gol final de Abidal,musulmán,practicante de la única religión verdadera.Alah es justo y le gustan ni los Imperios,ni la arrogancia.No hay más,en la vida es lo mismo quién no está sometido a Dios,quién no ha comprendido,y actúa con ignorancia,o arrogancia,lo acaba pagando,es un decreto divino....

user Que se puede esperar....,. | Hace más de 12 años

Que se puede esperar de un equipo que su entrenador mete el dedo en el ojo a un cotrario, y pepe el del pisoton le deberian de quitarle la licencia de por vida.A excepcion de Casillas, el Madrid siempre ha sido un equipo de chulos.

user croca | Hace más de 12 años

Diagnostico del Dr. Croca Paciente: Sr. J. Guardiola Hay personas que por naturaleza son más entusiastas que otras, viven la vida intensamente, disfrutan de todo lo que les rodea y contagian a los demás, transmitiéndoles energía y alegría.

user l'amo de son carabassa | Hace más de 12 años

"Asi,asi,asi pisa el madri"Està clar que allò del senyorio era una falàcia,quan els hi regalaven els partits era relativament fàcil anar de senyors,però quan els perden,i fins ara no ho reconeixen la superioritat del Barça i açò que ja fa dies que reben golejades i bon joc per part del barça.Al no poder guanyar-los al camp, es dedicaven a calumniar,a treure importància dels títols,al teatre a l'àrbitre,fins hi tot al dopadje,açò si quan donaven titols a espanya "que buenos són".Després de veure com els àrbitres toleren i aplanen el camí per al madrid(el segon gol del mallorca hagués deixat el madrid a un partit del Barça)i ahir més d'un hauria d'haber estàt expulsat,encara que Mou es pugués demanar PORQUÉ?.En tot cas la imatje del madrid és patètica i antiesportiva,el futbol és un joc encara que s'hi juguin molts interesos,però els jugadors per d'amunt de tot han de ser persones i sabem que molts fiets s'hi emmirallen,per tant quan és pert s'ha de felicitar el contrari i no dedicar-se a repartir coçes,trepitjades..ho va veure tot el mon aquests són els valors i el senyorio del madrid.