user john doe | Hace más de 12 años

Les meves dispenses idò. Espero que el temps us doni la raó i els crits escoltats contra el català en algun acte previ sols siguin fruit d'un provisional despropòsit. De ben segur que ens creuarem en el camí, Leopold, i tant de bo podem parlar d'allò que ens uneix i en la nostra llengua, perquè sinó ambdós hi haurem perdut massa

user Deodendron | Hace más de 12 años

Mr John Doe, crec que la llengua escaldada no et permet pensar, i per dir destralades, millor anar a fer llenya, ni que sigui per properes temporades...Au salut!

user Leopold | Hace más de 12 años

A john doe. La meva trajectòria personal, professional i política en defensa de la llengua pròpia de la nostra Comunitat, es prou coneguda i no em cal reivindicar-la. Escric en català normatiu utilitzant quan cal paraules catalanes emprades a Eivissa (el que vos en dieu eivissenc) i castellanades tots en feim (encara que conve evitar-les), ja que el castellà està en contacte permanent amb el català i en situació de superioritat social encara. No necessit traductor automàtic, fa molts anys que escric en català, també en castellà i, amb menys soltesa, en francès. Respecte al meu comentari sobre el Congrés, és el que he viscut com a delegat, votant d'en Campillo, però sense cap acritud personal contra els que seguien en Vicent, molts d'ells amics personals meus.

user john doe | Hace más de 12 años

Ep, Leopold 'Campillo'! està molt be això de tancar files i tota la pesca, i això d'anar intercalant eivissenc amb català i unes quantes "castellanades". Molt 'integrador', si senyor!!! ... per cert; quin traductor automàtic has fet servir???

user Leopold | Hace más de 12 años

Deixau-vos d’històries. És cert que les forces estaven molt igualades. El resultat és exactamente el que estava previst a la vista dels previs en l’elecció de delegats. Ningú s’ha sortit del guió i ha votat el candidat previst. Que els companys que recolzaven en Vicent, magnífic candidat també per l’altra banda, reflectissin disgust o decepció a la vista dels resultats també és natural; és la mateixa cara que molt probablemente hauríem posat els que recolzavem Pedro Campillo si els 34 vots els hagués aconseguit la candidatura d’en Vicent. Ha estat una confrontación democràtica entre dos corrents del partit, però mai una confrontación entre “eivissencs” i “forasters”. Supòs que tots els delegats eren eivissencs: gent que viu, treballa i estima Eivissa i que, com a mínim, respecta la llengua pròpia de la nostra Comunitat. Finalitzat el Congrés, tots els militants hauran de tancar files i la principal responsabilitat en quan a estendre ponts d’enteniment entre les diverses sensibilitats de la militància recaurà en el nou secretari general, en Pedro Campillo.

user Martina Morente | Hace más de 12 años

Tengo ganas de volver a ver el careto de Molina mañana acusándonos y burlándose de todos nosotros el dia que hicimos la torrada mientras ellos decían trabajar. Iros lejos gentecilla.

user Climent | Hace más de 12 años

El resultado demuestra que las fuerzas estaban tan equilibradas que ha hecho necesaria una inversión de dinero (el estrictamente necesario) para superar el escollo...y llevarse el pato al agua. Larga travesía en el desierto, se atormenta una vecina

user Masklet;) | Hace más de 12 años

Quanta raó, Juanan! Es eivissencs ja no teniu altra opció que votar popular -delgados i bauzàs apart!- o, si sou d'esquerres, acceptar sa immersió lingüística. ... però tothom té el que es mereix i ara us caldrà lluitar per no esdevindre sols ball pagès i para de comptar. Dilluns parlem;)

user Musià | Hace más de 12 años

Alguien podria decir, no si así se ganarán votos de la gente peninsular que vive en la isla. Pues solo hace falta ver los buenos(sic) resultados que ha sacado Salinas en Salinas y Carrascosa en Santa Eulària y San Antonio para hacerles desvanecer esa ilusión.

user Greiscal | Hace más de 12 años

Vamos a ver con que carita se presenta mañana la Francinita la oficialista. Era para verlos hoy a los oficialistas, lloros a mas no poder y es que las Irantzus, Marc y Lurdes Costa, Vicents Torres, Jose Maria Costa y cia se les ha acabado el chollo de por vida. Fuerza Campi que somos muchos los que estamos orgullosos de ti y de que tu seas el que acabes con el pasado tan negro que hemos tenido.