user Arnau | Hace más de 11 años

El següent pas és fer el què ja ha fet el País Valencià (també conegut pels blavers, per Comunidat Valenciana), és a dir: deixar de finançar dues linies, perquè la línia en català té masses adeptes (autòctons, que ja no parlen català, ni el volen parlar) però que escolleixen sa linia castellana perque volen que els seus fills estudiin amb gent des país i no amb emigrants... això denota el caràcter d'aquestes families i els seus fills de papà.

user Caren | Hace más de 11 años

@ a Caren: mi hija esta hace tres años matriculada en este colegio. Asi no tengo la posibilidad de elegir sin problemas

user A Caren | Hace más de 11 años

Caren, no te preocupes, en la solicitud que te darán en el centro para matricular a tu hijo, viene incluida un apartado para que indiques qué lengua eliges para él. Este documento es único e igual para todos, así que, por mucho que se cabreen, no pueden hacer nada.

user ALos Catafulos | Hace más de 11 años

Aquesta notícia ja té 112 comentaris i cents de negatius a n'es que defensen es bilingüisme o denuncien es catalanisme. Quines poques feines que teniu es catalufos, ¿no?. Jo ho tenc clar, per aprende un estandar sintètic i irrespetuós amb ses modalitats, m'estim més que es meus fills estudiin en castellà, ja m'encarregarè jo de que aprenguin mallorquí de bon de veres. Ja n'estic fins sa coronilla de catalanistes prepotens i estufats, anauvos-ne tots a fer baumes.

user Caren | Hace más de 11 años

@ "a caren": tienes razon @ a los otros: por qué "pulgar abajo"? solamente describí una situación.

user Zote | Hace más de 11 años

Dice Sta. Catalinero: "... el estatuto balear dice bien claro que la modalidad balear (no el catalufo) es cooficial ...". Hay que informarse antes de escribir. El Estatuto dice: "... - La llengua CATALANA, pròpia de les Illes Balears, i la nostra cultura i tradicions són uns elements identificadors de la nostra societat i, en conseqüència, són elements vertebradors de la nostra identitat..."

user A 4+9= 13 | Hace más de 11 años

Lo de la pizarra es una resta no una suma. JAJAJA

user A Mayurqui | Hace más de 11 años

Quanta de raó que tens

user PobreBosch | Hace más de 11 años

Aquest sistema d'elecció ja existeix fa temps a sa nostra Comunitat, s'aplica a ses escoles privades (com es LLuis Vives d'on en Bosch va esser director), i tots ets infants surten xerrant ambues llengos, a més a més,d'una fluidesa envidiable en inglès. Tant de bó ho conseguesqui, això sí marcaria sa diferència dins sa nostra comunitat, es nostros fills viuran a un món globalitzat i es domini de s'inglés serà imprescindible. Es major problema que tendrà no son es presuposts o s'aglomeració d'infants, sino es professorat radical que, recolçat per ESTEi, OCB i altres, intentarà boicotetjar qualsevol iniciativa, maldement sigui profitosa per es nostros fills. De moment pareiz que li han guanyat sa partida, Sr Bosch, ses senyers segueixen a molts centres, com no se posi un poc més dur i començi a sancionar es responsables, ho tendrà cru.

user a caren | Hace más de 11 años

seguramente si hubiera elegido el catalan el director le ofreceria toda la informacion . son como una mafia nazi: ocultan informacion, amenazan , presionan, mienten , ..son capazes de todo para que te pongan en situacion de elegir el catalan para sus hijos. hay que protestar , denunciar los y no dejar a esos maniaticos enfermos que se salgan son la suya..