user PROFESSOR CATALANUFO I ROIG | Hace más de 11 años

Quin gent més estúpida que hi ha per aquí. Que si als professors ens fot que ara haurem de treballar més diu el Jaja. Mesquí. Aquí el que passarà és que els vostres fills rebran una educació de menys qualitat perquè no podrem dur tanta feina endavant i no els podrem atendre com fins ara. Perquè entre la nostra salut mental i física i acceptar les mesures del govern... Què creus Jaja què passarà? Idò, ja t'ho dic jo: QUE DEIXAREM D'EXIGIR-NOS COM FINS ARA I ANIREM A FER EL JUSTET, EL QUE ÉS IMPRESCINDIBLE SENSE SORTIR-NOS DEL QUE ÉS BÀSIC, FONAMENTAL PERÒ INSUFICIENT. Perquè la qualitat es guanya amb la feina i l'energia extres que hi dedicam per estima a la nostra professió, però si ens van a putejar, això s'ha acabat.

user Antoni | Hace más de 11 años

Pens que és indignant haver de justificar sempre la feina de mestre o professor. Igualment indignant és que se'ns qüestioni la feina, professionalitat i dedicació. Donar sempre per suposat que el col·lectiu som una colla de vagos que no volem treballar dóna una idea de com està l'ideari general de la ciutadania. És molt trist comprovar com es venera a delincuents sense cap mirament, idolatrant-los a la mínima ocasió que es té (empresaris perversos, polítics imputats en casos on si que s'ha fet un mal us del diner públic) i a gent que treballa dia rera dia per a què la societat pugui millorar se la menysprei i se la intenti desprestigiar. En cap cas els professors es mobilitzen per que ens toquin els sous o per mor de que s'aumenti l'horari lectiu, estam molt molestos per les condicions d'aprenentatge que quedaran als nostres-vostres fills, per quan difícil serà fer pujar als infants i adolescents amb bones condicions de coneixement per encarar un futur que, se'ns cap mena de dubta serà difícil.

user No me creo | Hace más de 11 años

Leyendo los comentarios es cierto que a mucha gente sorprende que ahora los profesores hagan este tipo de actos medio vandalicos . ¿ Por que cuando los niños estudiaban en barracones etc nadie decia nada ? El tema de que ahora les toquen el sueldo parece que les duele. Mucha manipulación y los colegios de Ibiza por desgracia esta lleno de profesores metidos a politicuchos catalanistas.

user Fermocar | Hace más de 11 años

Lo que dá vergüenza es la vuelta que les han dado estos impresentables a su programa electoral en el que nos juraban y perjuraban que sanidad y educación eran intocables. Ya hasta los pequeños y medianos comerciantes, (votantes suyos en su mayoría estan asqueados de su forma de gobernar que solo protege a los de arriba. Seguid defendiendolos Josep, verguenza y Jaja, pero sabed que con vuestros impuestos se vá a refinanciar Bankia para que ellos sigan viviendo como una casta privilegiada.

user Jaja | Hace más de 11 años

Lo que os jode a los profesores no es la educación ni siquiera el puñetero catalan lo que os joroba es vuestro sueldo y que ahora tendréis que trabajar de verdad ! Anda y dejar de hacer el chorra !! Jajajjaaj pero que pandillita si podrías pasar por un circojajajaj Y si es vergonzoso ver como ahora si os movéis ! Bien por Bauza que os haga trabajar y dejar de vaguear 1

user uajorno | Hace más de 11 años

Potser n'erem 4, potser alguns erem catalanistes de la nostra llengua i cultura. Però molts estàvem com a professors que ens preocupam pel sistema educatiu públic, la qual cosa vol dir senyor "Vergúenza" que ens preocupam més per l'educució de la seua filla que no pas vostè. Perquè veure la gent lluitant per un país digne i una societat justa i no afegir-s'hi és de ser un inconscient que no té dret ni a tenir fills. Quina por em fan els pares com vostè. AIXÒ SÍ QUE ÉS VERGONYA!

user Boixus | Hace más de 11 años

Vengui quan vulgui senyor President, aquí l'esperam amb tot de cassolades i llengües de porc. NO MÉS RETALLADES A L'EDUCACIÓ, NO MÉS RETALLADES A LA SANITAT!

user Verguenza | Hace más de 11 años

Yo pasaba por la Avd Bartolome Rosello con mi hija y era patético y vergonzoso ver a cuatro matados con banderitas de otra comunidad autónoma haciendo el mono , pero como ibicenco me siento bien al ver que eran cuatro y los cuatro catalanistas radicales ridículos.

user María Marí | Hace más de 11 años

Que gran verdad se ha dicho en otro comentario, cuando,un político no puede caminar tranquilamente entre los ciudadanos que le votaron es que algo ha hacho, o mejor dicho no ha hecho. La culpa nunca es de los ciudadanos, ellos como los clientes se les presupone siempre la razón, cuando se enfada por algo es, peroné este país la relfexión o el pedir perdón sólo se ha hecho por,lo visto para los reyes, los políticos por lo visto se creen por encima incluso de estos últimos se les olvida que dentro de tres años tendrán que volver a pedirnos el voto y entonces ni la toda la Policia les salvara de enterarse de lo,que pensamos.

user un altre mestre | Hace más de 11 años

i policies infiltrats entre els manifestants... això fa pena!