user Josep Miquel | Hace más de 11 años

Claro angel que se la pega, razonabilisimo que lo paguemos tu y yo, más que razonable que los tuyos "Nobles del culo Balear - Sir culo Balear" digan que han puesto una denuncia y nadia la haya llevado al juzgado, ser juez y parte ¿quien? hace falta ser muy zoquete como para pensar que algo que ha dado un resultado, que es lo que os jode a vosotros y a los "pijo-madriletas engominados" del 13% frente al 87% es porque este 87% esta manipulado, aunque vuestra falta de argumentos es crónica, no suponía yo que la tontería os llegara a estos extremos. Vais seguro para Premios Nobel de la estupidez

user angelcaido | Hace más de 11 años

A todos los "profes" que llevan toda la semana GIMOTEANDO que el conflicto que estan montando NO TIENE NADA QUE VER CON LA LENGUA que me respondan por que para su sindicato el STEI SI ES UN TEMA PRIORITARIO. Ustedes NO SE ACLARAN.

user angelcaido | Hace más de 11 años

Me parece completamente razonable que insista,Les recuerdo Pancatalanistas mios, que muchos padres se quejaron de sufrir presiones para que sus hijos estudiasen catalan. Pero claro es de ser JUEZ y PARTE siempre les a gustado mucho, pero me da la impresion que se esta acabando.Asi que me parece muy bien,dado lo poco que son de fiar los totalitarios catalanistas que hay en algunos centros, que el Govern se asegure de que la eleccion es LIBRE y no manipulada.

user Josep Miquel | Hace más de 11 años

I tot en gros obtendràn que en lloc d'un 15% sigui un 15% amb sort, tampoc es mal resultat ara que els talibans espanyolistes estàn tant animats amb resultats, a bàsquet un 15 a 85 es un escàndol, pobres animalets, i el cost de les cartes no el critiquen aquesta tropa, tal i com va dir el seu amo de "bobos solemnes"

user prada | Hace más de 11 años

español????de ninguna manera...per nosaltres es FORASTER...paraula que ja l´empleaven al estranger i era "persona o llengua de fora de la terra" així que per favor no emprenyeu i si voleu l´escola en FORASTER...podeu dur els nins a una escola de pagament que segur que els educaran amb una altre llengua...dic aixo per que ja basta de tanta canya...

user Joan Oliver | Hace más de 11 años

No hi ha un duro, diuen, i ara envien cartes als pares. El que no hi ha és vergonya. Tanmateix quasi ningú vol com a primera llengua d'ensenyament el castellà.

user Antoni | Hace más de 11 años

Me parece muy bien pues los del STEI-i hacen lo mismo pero a favor del dichoso catalán.Mira que les gusta tocar las narices a estos procatalanistas.

user joana bennasser | Hace más de 11 años

guarda de pijos castellanistes,no guanyareu mai a un pòble que estima TOT LO SÈU..bergants...ja sería massa que ens prengueséu fins i tot la llengua..ara us ampara un govern desestros..que no falta gaire perque vagin a porgá fum...veinte años no es nada...i tres menys...aixó vòleu..aixó tindreu.dictadors.

user un mallorquiniste | Hace más de 11 años

A n'aquest govern se li ha vist es lautó, vole eliminar sa nostre llengua i tot lo que mos dugui (eliminació de TOTES ses modalitats, de sa cultura, de tot un poble) @xisco: Saps perque aprenem català? Idò perque es sa llengua d'aqueixa terra, sa llengua desde fa 700 anys, es sa llengua pròpia i té més de 10 milions de parlants (més que l'islandes, i ningú a islandia sa questiona el seu idioma). Ara mos demenam, perque hem d'estudiar castellà? si es una llengua de fora (de Castella), que si es troba majoritzada a ca nostra es per política, és per una herència deixada (supòs que no defenseras les dictadures tu...). Lo normal es estudiar amb sa llengua des territori (català) i amb una llengua de prestigi (anglès, té moltíssim més prestigi que es castellà). Supòs que tu t'oposes a que sa llengua pròpia de Puerto rico (castellà) sigui substituida a ses escoles per anglès... Com va diu un exrector de sa UIB: bil·linguisme? SI, català/anglès. @Palmesano (llonguet): No sabeu perdre, tota una llàstima. Abans no hi havia conflicte, ara saps bé qui l'ha ficat es conflicte, no es precisament un sindicat, es el Govern. Per cert, sa llengua és català, si tens teories les presentes a sa UIB, no sé que hi fas comentant aquí, potser te les accepten i tot! jo te recolz, si te les accepten siré plurilingue: català, mallorquí, eivisenc, pollenci, manacorí, barceloní, lleidetà, solleric, menorquí, palmesà, calvianer, bunyolí, etc, etc.

user kriptonita | Hace más de 11 años

Avui hi ha molts d'españoholigans. Ni ha una sèrie que cobren d'una institució oficial per dedicar unes hores al dia a dir pestes contra el català, etc. Endevinau qui els paga?