user vs | Hace más de 11 años

Estam dins un regim d'autonòmies i el pressupost de l'Estat a favor del turisme no ho és tot. Hi ha també el pressupost de la Conselleria. Jo he trobat molt més greu l'apujada del IVA que aquestes retallades de promoció més o menys raonables.

user vs | Hace más de 11 años

Fora del cas de l'Imserso i d'una davallada del IVA turístic, queda per demostrar que la costosa promoció pública del turisme assoleix els resultats desitjats. En qualevol cas, tothom sol vinclar les bones temporades turístiques a les dificultats socio-polítiques dels nostres competidors i no a l'eficàcia de la xarxa estatal de promoció del turisme.

user La veu de les Illes | Hace más de 11 años

És escandalós i vergonyos com es comporta en govern de les Illes Balears. Així es defensen els interessos econòmics de les Balears? Fa empegueïr el silenci dels hotelers, però... temps al temps. Avui ja s'han sumat a la llista de col.lectius contra el govern, les associacions de petits i mitjans empresaris del pais, als metges, mestres, funcionaris,... Necessitam començar a fer feina per un Estat propi per a les Illes Balears. Sino, aquest govern Bauza i Espanya ens arrossegaran cap a una crisi sense precedents que durarà més de 10 anys.

user Conchita | Hace más de 11 años

Ya esta bien, no se hasta donde quieren llegar Que quieren que se sigan cerrando restaurantes, bares... que tengan que cerrar los hoteles en invierno que trabajaban con el INSERSO y que dejen de generar empleo ¿que buscan aumentar la cola del paro? que recorten ellos que en el gobierno sobran muchos. Y no recortar en lo que nos da de comer directa o indirectamente a todos.

user Joan | Hace más de 11 años

¡Que error!. Lo único que nois genera ingresos. SE VAN A CARGAR A TODO EL PAIS.

user xabi | Hace más de 11 años

eso significa que a marivent tb le van a reducir el 40% (como dicen que la familia real nos sirve de publicidad)

user Algo lógico en España? | Hace más de 11 años

Serán retrasados mentales; si en este país de pandereta vivimos de los bares y del turismo. En fin, es inútil llamar a la puerta de un sordo.

user vs | Hace más de 11 años

No estam parlant del pressupost balear de turisme sinò del pressupost nacional: fires, viatges Imserso, etc. Personalment, crec que se ne poden fer economies i no pel que fa las viatges Imserso. Estic pensant a la xarxa pública d'oficines permanents de turisme a l'estranger, dirigides sovint per càrrecs polítics i no per professionals, molta més etesa que la d'altres països turístics. Se n'hauria de fer un estudi objectiu i recollir si els professionals donen a aquesta despesa un caràcter prioritàri i essencial.

user Uno de aqui | Hace más de 11 años

Precisamente por el mismo motivo que a este señor "le tienen sin cuidado" los presupuestos, en Baleares siempre hemos ido de "sobrados", devolviendo incluso partidas económicas, así tenemos los servicios que tenemos, los peores de España. Por no existir no existe el transporte público, los habitantes que no viven en Palma ciudad disponemos de transporte equiparable al que había hace siglos,es una verguenza que una isla con una distancia máxima de 60Km, para poder acceder a la UIB p.ejemplo, deban invertir hora y media en el mejor de los casos.

user Asustado del PP | Hace más de 11 años

Lo de OLER será por la nariz, pero desgraciadamente, en vez de OLER.... parece que "snifa pimienta".