user anodado | Hace más de 11 años

al ver sus palabras compruebo porque es del PP y hace honor a sus siglas.....Patetico President

user vs | Hace más de 11 años

Abans, es tractava de defensar el català a l'escola per infants de llengua materna catalana, la qual cosa em semblava un deure sagrat. No ho tenc tan clar, quan es tracta d'enseñar el català a tots els infants d'altres llengues maternes, com a hores d'ara. Està clar que en defensaré el dispositiu escolar, emperò no ho veig tan clar com en el primr cas.

user un mallorquinista | Hace más de 11 años

@Alucinando: mallorca no és una PAIS??? no serà es teu pais, però si que és es meu, i es de molta. No confonguem pais amb estat. S'espanyol: català, castellà, gallec, basc. Totes aquestes llengues són espanyoles! És castellà... es castellà a Castella!!

user samantha | Hace más de 11 años

Joanet, perque sa gent que defensi sa nostra llengua en comentaris ho fan en castella? Potser tots els anys d'inferioritat que han donat a sa nostra llengua en ses escoles (sa gent de 40anys i menys feien casi tot en castella, amb llibres de text en castella) s'administracio i per tot arreu? Sa gent no te sa confiança per escriure sa seva llengua, no es molt trist aixo? I damunt aquest senyor la vol enfonsar fins abaix de tot.

user cranc | Hace más de 11 años

Molt viu en Jose Ramon, la Mallorca del futur ha d'esser una societat dividida entre Mallorquins i forasters, on els forasters no entendran l'idioma propi de les illes i per exemple jo no en pens di ni pruna perquè m'entenguin......que n'aprenguin.

user Scorpio | Hace más de 11 años

Sr. Bauzá, no estás haciendo nada de lo prometido: balear y castellano, en lugar de eso seguimos teniendo catalufo, lo primero que puedes hacer es cambiar al pancatalanista Bosch que ya se le ha caido la careta.

user Que fatxes que sou! | Hace más de 11 años

Quin nivell que tenim de intolerància!!! Fatxes més que fatxes!! L'únic idioma imposat es el castellà.

user soy más lista | Hace más de 11 años

Si alguien se atreve a imponer el dialecto catalán , ahora que tenemos al poder , hacer le lo mismo. Imponer el castellano al 100% . Ni una clase en catalán . Así aprenden no imponer nada a nadie .

user alucinado | Hace más de 11 años

UN MALLORQUINISTA, vamos a ver, que estamos en las Islas Baleares, que no es un país o una región o una Autonomia, el País en el que estamos es España, y en el país se tiene que poder hablar el idioma oficial de España, que es el Español o Castellano, como lo quieras llamar, eso sin quitar el derecho de todos los Mallorquines a hablar el idioma propio de la tierra.

user FRANK | Hace más de 11 años

BAUZA FOREVER !!!!