user catalana | Hace más de 11 años

La independencia de Catalunya, no es cosa del Sr. Mas. Es cosa de com a minim els mil·lió i mig de ciutadans que varen sortir el 11 de setembre, i de molts mes que no vem poguer ser-hi. Podeu dir el que volgueu, però hem arribat a un punt on tenim molt clar el que volem i no es pot parar el que els ciutadans democraticament volen.

user algo preocupado | Hace más de 11 años

Algu em podria dir perque si Catalunya vol ser un pais,celebrem en dues fechas diferents dues diades de Catalunya,sera que realment Catalunya som tots?

user joseep | Hace más de 11 años

Según las últimas encuestas CIU roza la mayoría absoluta y dada la debacle del PSC, las fuerzas independentintas superarán los 2/3 del parlament.

user ferreries | Hace más de 11 años

Es problema no es sa independencia, sini es tipo de politic que a dia de avui instiga aquest fet, qui es CIU?, mes valdria un govern de esquerres catala que miri per es poble, que no sa pande de EM-BURGUESSES BURGUESISTES. perdonau pero algu ho tenia que dir.

user Clareta | Hace más de 11 años

Té raó el president Mas. Jo, si votàs a Catalunya, el votaria. Convé als catalans. I Espanya els maltracta i els xucla, no tant com a les Illes Balears, però molt. Aquí som banyuts i pagam es beure. Fins que no caviem de mentalitat, treballarem cada pic més per ser cada vegada més pobres.

user vs | Hace más de 11 años

Estam dramatitzant massa. A Madrid, hi ha hagut sempre excel.lents ministres catalans. El Sr, Rajoy hauria de convocar el Sr. Duran i Lleida per oferir-li un ministeri, com ara Relacions Exterior, amb rang de Vice-President. Com s'ha de pensar al futur i a la jubilació, l'hi pot afegir una promessa d'escó senatorial.

user Apache | Hace más de 11 años

Tiá Muchas gracias por contestarme, como veo que ese es tu parecer y tu voluntad, me parece estupendo, yo continuo con mi parecer y tu con el tuyo, repito gracias.

user Apache | Hace más de 11 años

El catalán es un idioma que en pocos años estara liquidado y no será España ni nada de eso que se lo está cargando, El principal enemigo que tiene el catalan es INTERNET al Ingles lo hablan unos 800 millones de personas, al Español lo están hablando ya 480 millones al catalan unos 2,7 millones y dada la difiltad del propio idioma va a manos pero cae en picado, por mucho Ramón Llull y esa cosa. El paro en Cataluña aumenta, las empresas se van. Mas hable de eso y dejese de tonterias pero como tu Mas eres incapaz de arreglar el paro y la económia te metes es eso de la independencia porque tocas la medula de cuatro fanaticos que viven del pasado y miran adelante cin las luces cortas o mejor dicho apagadas.

user josep | Hace más de 11 años

A ti tomarte en serio, es mas dificil que creer en la verdad de ZP y Rajoy.

user Grueleter | Hace más de 11 años

Si Catalunya s'independitza, haurem de començar les negociacions per la Confederació, en pocs anys serem majoria a ses illes els que així ho voldrem, si quedam a Escaña sense Catalunya ho npasarem molt magre económicament i culturalment. DESPERTA FERRO.