user | Hace más de 11 años

35 millones ha costado la broma, fuentes de el público.

user Jaume | Hace más de 11 años

Els nacionalcatòlics del PP i de C´s han tret 745.000 vots, els federalistes del PSC 745.000 i els sobiranistes, de CIU, ERC, ICV, CUP 2.092.000. La premsa internacional així l´ha reflexat. L´espanyolista madrilenya segueix maniPPulant. No sigui cosa que deixin de xuclar del bote.

user Alcalino | Hace más de 11 años

Sera posible que a este señor no le exijan responsibilidade penales por tal como esta España haberse gastado 35 millones de euros por el capricho solo de ver si sacaban mas votos para hacerse con el control total de cataluña en todos los sentidos y asi quedar impune de los delitos que se les acusa?. Uyyyyyyyyyyyy que mal vamos en esta llamada España.

user ..... | Hace más de 11 años

farem una nacio, republicana. i les balears formara part.

user 404.not found | Hace más de 11 años

La campanya més bruta que havia vist mai .

user Juan José | Hace más de 11 años

Felicidades Arturo,las elecciones han sido un broche perfecto a todas tus payasadas que has estado haciendo dentro y fuera de España,en un futuro próximo lo vas a tener muy dificil. P.D. por dignidad y ética tendrias que bajarte el sueldo a la mitad, son muchos los Catalanes que están sufriendo la cridis en sus carnes mientras tu vives como un Marajá.

user Un de centrat | Hace más de 11 años

Ciu ha perdut 90.000 vots perquè no tot Ciu és independentista, però el més de milió de vots que ha tret ara sí que és 100% sobiranista. A aquest milió de vots cal afegir-hi és quasi mig milió d'Oriol Junqueras i alguns -bastants- del refredat del senyor Herrera i dels del més que refredat senyor Navarro. A tot això per la banda sobiranista i només sobiranista hi ha els vots de la cup, que treu tres escons i els del notari López Tena, que no s'han traduït en respresentació però són 100% sobiranistes. Com diu la premsa internacional, està clar que la majoria del poble demana una consulta i que no està conforme amb la dependència d'Espanya. Si mirau tant els mitjans de comunicació d'obediència espanyola, acabareu analfabets funcionals. Alerta.

user Patricio Ramón | Hace más de 11 años

A Patricia Roman,tu fanatismo te supera.

user Patricia Roman | Hace más de 11 años

Ha estat molt trist veuré com els ciutadans que viuen a Catalunya han donat l'esquena al govern d'Artur Más. L'han castigat injustament per les retallades, quan haurien de saber que les ratallades han estat provocades per les maniobres econòmiques de Rajoy al no voler sota cap concepte arribar a l'acord d'un pacte fiscal que es correspongés amb el que Catalunya, agradi o no, aporta a l'Estat. Crec que el poble s'en penedirà del que ha fet. Ara només ens queda que CiU pugui arribar a un pacte correcte amb ERC i que la consulta sobiranista segueixi endavant. Perquè tenim dret a decidir.

user Apache | Hace más de 11 años

No te preocupes Arturo Mas - 12, que en Mallorca todavia nos queda un VALERIANO WEYLER NICOLAU siglo XXI que seguro que sabe hacer trincheras como hizo Don Valeriano para meter a catales independentistas en un campo de concentración, esa historia de no hace mucho no la contais para nada.