user Biel Conpañ manifestante tratorista. | Hace más de 11 años

Por suerte a los chorizos les quedan menos de 3 años.

user Fran | Hace más de 11 años

En la foto se ve un diputado Imputado... Es decir... agarrado a su sillón y sueldo mensual... Creo que fue el ex presidente del Parlament... Pero, ese partido político no decía que los imputados no podían tener un cargo?

user provocatore sociale altero | Hace más de 11 años

...I com a ciutadà d'aquestes estimades Illes Balears...vull recordar avui...per ahir...Les Illes Balears, mitjançant el seu Estatut, pretenen continuar en el seu procès col.lectiu d'avançar cap el seu autogovern en el marc de l'Estat espanyol i la Unió Europea, d'acord amb el valor suprem: el sistema democràtic que s'inspira en la llibertat, la justícia, la pau, la igualtat i la defensa dels drets humans, així com la solidaritat entre tots els pobles.

user provocatore sociale altero | Hace más de 11 años

...I en aquest sentit, la nacionalitat històrica que formen les illes de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera vol retre homenatge a tots els seus fills, al llarg de tots els temps, llunyans i propers, han treballat per mantenir la identitat del nostre poble, la qual cosa ens ha permès assolir les fites actuals, gràcies a ells. Llegiu l'Estatut i estimeu les nostres arrels.Amunt ànima forta!

user provocatore sociale altero | Hace más de 11 años

I un jorn com ahir era el dia per llegir l'Estatut...el Preàmbul...que diu...Al llarg de la seva història,les Illes Balears han forjat la seva identitat amb les aportacions i energies de moltes generacions, tradicions i cultures, que han convergit en aquesta terra de acollida. Així, les Illes Balears, per la confluència d'una multiplicitat de pobles ide civilitzacions, al llarg de la seva història, s'han conformat una societat dinàmica, amb un patrimoni cultural i social, tangible e intangible, singular entre totes les cultures del Mediterrani i del món; fonamentat, en la seva més íntima profunditat, en un valors universals incloents i no excloents. Llegiu l'Estatut i no direu dois quan es parla del nostre poble balear i les identitats de les illes nostrades amb arrels pròpies benvolgudes per tots per la seva rica diversitat.

user Jubilado | Hace más de 11 años

Hasta ahora , de diez comentarios ocho, del mismo personsjillo. Me pregunto. ¿ Porqué no redacta el mismo las noticias.? Asi pone lo que quiere y nosotros para divertirnos , vamos y leemos otro.Personajillo bastante plúmbeo, el tal provocatore.En cuanto a la noticia, las mismas mentiras de siempre solo que disfrazadas de buenas intenciones. Y nosotros, pensaran ellos, que nos las seguiremos tragando. Asco dan.

user vs | Hace más de 11 años

No es po retreure a a Presidenta, Sra. Margalida Duran, d'haver fet un discurs partidista, portant l'aigua al seu molí. Es va tractar d'una defensa unitària dels valors autonòmics.

user provocatore sociale altero | Hace más de 11 años

Per avançar cap a una societat moderna és imprescindible aprofundir, i continuar apostant-hi, en valors de cohesió social, pau i justícia, desenvolupament sostenible, protecció del territori, i la igualtat de drets, especialment la igualtat entre homes i dones.Llegiu l'Estatut.

user provocatore sociale altero | Hace más de 11 años

L'Estatut empara la insularitat del territori de la comunitat autònoma com a fet diferèncial i mereixedor de protecció especial.

user provocatore sociale altero | Hace más de 11 años

La llengua catalana pròpia de les Illes Balears, i les nostres cultures i tradicions son uns elements identificadors de la nostra societat i, en conseqüència, són elements vertebradors de la nostra identitat.