user A "Joan" | Hace más de 6 años

Perdona que et corregeixi, però no ets eivissenc... vius a Eivissa, que no és lo mateix. No tothom qui viu a Eivissa és eivissenc, ni tots es qui han nascut fora son forasters. Ni ha qui s'han integrat i s'han tornat tan eivissencs com es qui més. Igual que també n'hi ha que porta 30 anys a s'illa, o fins i tot ha nascut aquí, i encara no s'ha integrat.

user spiow | Hace más de 6 años

Al que a contestat almeu comentari:som totalment conscient de ses meues faltes d ortografia,ya veig que ets molt llest i no as entes se meue ironia,si yo et faig oi no puc dirte lo mateix ya que OI u fan es ases cuan bramen,lu que en fas es festix cap de fave.

user Mr. Sobrassada | Hace más de 6 años

Quina ruina de persones. Mos movem? Hablamos castellano? Això que és? Orangutans? Amb respecte a aquests animals

user Mei | Hace más de 6 años

Stop colonist!

user Anton | Hace más de 6 años

Tanta polémica para nada. Casillas de català y castellano para elegir la lengua vehicular en la escuela pública y todos contentos.

user mari | Hace más de 6 años

Mai havia vist tanta tonteria junta...tant pel que fa a la notícia com a alguns comentaris...patètic...quina ignorància què ens envolta! tots cap a Mursia que allí segur què en castellà us entenen...ale fora problema...mare meva...dir que aquí no poden parlar castellà ja és de jutjat! patètics!

user A "spiow" | Hace más de 6 años

Et recoman que facis un curset de català o eivissenc. Sa teua ortografia fa oi. Si no saps escriure s'eivissenc, pots fer-ho en castellà. T'entendrem igual.

user Vaya | Hace más de 6 años

Mañana monto una plataforma. Hablamos castellano, eivisenc and english pitinglish

user Toni Costa Costa | Hace más de 6 años

Xe això com és que en aquest diari borren els comentaris?

user Indignats amb aquests!!! | Hace más de 6 años

El millor és el cartell!!!!! Jo no sé aquestes en quin país viuen, però en el meu això és pot fer!!! Per tant.... sincerament el que reclameu és que no voleu estudiar i que gràcies això no voleu deixar que la gent que ha estudiat es tragui unes oposicions com déu mana!!! En aquesta comunitat autònoma, estem obligats per llei ha conèixer les dues llengües ( llegiu estatut d'autonomia) i a més a més és d'especial protecció ( llegiu la constitució) aleshores pense que el que deurieu de fer és anar als cursos de català que ús fan i per cert en hores de feina!!!! I a més a més heu tingut 3 anys per a traures el requisit i per sert, pareix ser que no ho heu fet!!! Ha que passa amb metges, infermers, etc que sí han estat estudiant i han tret el requisit!!!! Aquest que som els "Tontos per haver estudiat? Ale, aneu a estudiar....