Autor
Joan Amorós
Joan Amorós

Mestre

OPINIÓN | Joan Amorós

La llum del sol

El sistema ens perverteix. Ens traeix. Ens enganya. Ens fa caure en la seua trampa sense que ens adonem. I així és com acabam demanant solucions que no resolen problemes, només que els agreugen.

Joan Amorós 25/05/16 0:00

OPINIÓN| Joan Amorós. Mestre

Engrescats

Una radiotelevisió pública té entre les seues obligacions la d’oferir un servei públic i una programació de qualitat. A banda de ser una obligació, de ben segur que dotarà a la cadena de prestigi i, amb una mica de sort, de bones audiències.

Joan Amorós 09/05/16 0:00

OPINIÓN | Joan Amorós, mestre

‘Chapuzón’

Ja sé que arriben les bones temperatures i que abelleix un bon “chapuzón” a les nostres platges, transparents, clares i farcides d’hamaques, parasols i cutreclubs. Aquest article, però, no parlarà d’aquest tipus de “chapuzón”, sinó d’una “chapuza” grossa.

Joan Amorós 27/04/16 0:00

OPINIÓN | Joan Amorós, mestre

Un partit desigual

Permeteu-me que comenci aquest article tal i com vaig acabar el darrer: «els miracles, en educació, no existeixen». I ho vull reiterar després de visitar la passada setmana una escola anglesa. Si les comparacions són odioses, almenys ens permeten odiar amb perspectiva.

Joan Amorós 06/04/16 0:00

OPINIÓN | Joan Amorós, mestre

Els miracles no existeixen

El senyor X té uns cinquanta anys. Al llarg de la seua vida mai ha realitzat cap activitat física. En canvi, fuma des de l’adolescència. Té una dieta on abunden les carns. Les verdures destaquen per la seua absència. Sol beure cervesa tots els dies.

Joan Amorós 25/03/16 0:00

OPINIÓN | Joan Amorós, mestre

Un somni

Un somni. El proper dissabte. A un acte inimaginable fa poc de temps. Es produirà la signatura del document de pacte educatiu de la plataforma Illes per un Pacte per part del Govern i el traspàs del mateix al Consell Escolar de les Illes Balears (CEIB).

Joan Amorós 02/03/16 0:00

OPINIÓN | Joan Amorós, mestre

Una motxilla de motivació

La motivació la podem obtener mitjançant molts factors. Podem partir de la realitat i del context que envolta els infants.

Joan Amorós 17/02/16 0:00

OPINIÓN | Joan Amorós. Mestre

Que l’arbre no ens tapi el bosc

Una vegada presentat l’esborrany del Decret d’ensenyament de i en llengua estrangera per part del Govern, les critiques han set diverses.

Joan Amorós 03/02/16 0:00

OPINIÓN| Joan Amorós

L’efecte pèndol

Després d’uns quants anys de democràcia, i unes quantes reformes i contrareformes educatives, semblava clar que era el que no havíem de repetir.

Joan Amorós 26/11/15 0:00