Vivim una època en la que semblen més importants les xifres, els informes PISA, o les fredes estadístiques. Correm el risc de perdre de vista que l’educació i la formació tenen que veure principalment amb el contacte humà, la disposició per ajudar, o el tenir sempre la porta oberta tant per als alumnes.

Tota aquesta bona disposició és la que he trobat enguany en la meva feina com a orientador educatiu al IES Quartó de Portmany, on hi he descobert un claustre format per un grup de professionals implicats, innovadors (programa TEI, metodología mitjançat tablets a 1r d’ESO) i compromesos amb la formació dels més joves.

Ha estat un plaer compartir aquest any amb vosaltres, especialment, amb Carolina, la meva companya de fatigues, amb la que hem lluitat colze amb colze, i amb els meus companys del Departament d’Orientació.

Cal destacar que l’equip directiu, dirigit per Carmen Guasch i format per Paco Riera, Javi Riera i Jaume Arabí,Fran Tienda i Peio Vinaches m’han fet sentir com a casa des del primer minut, cosa que ha fet les coses molt més senzilles.

Hem fet una bona feina i me’n emporto molts records polits d’aquesta casa.

Moltes gràcies.