Ja són aquí les nostres festes, les Festes de la Terra! Són uns dies per compartir amb els nostres familiars i amics. Són uns dies per recuperar la il·lusió i per sentir-se orgullosos d’aquesta gran ciutat d’Eivissa.

Les Festes de la Terra són l’excusa perfecta per celebrar i perquè les persones que viuen i senten aquest municipi, aquesta gran ciutat d’Eivissa, gaudeixin d’un programa d’activitats per a totes les edats.

Un any més, el programa festiu inclou activitats per a tothom i té com a objectiu passar-ho en gran. Els boixos i boixes del municipi han de divertir-se amb els jocs i tallers que s’han preparat per a ells, però aquestes Festes de la Terra també són una oportunitat per transmetre’ls les nostres tradicions, com gaudir de la berenada popular as Puig des Molins del Dia Vuit d’Agost.

La música també serà la protagonista durant aquest període festiu i per això des de l’Ajuntament d’Eivissa hem preparat un programa variat per poder satisfer tots els públics.

És de destacar també la celebració d’avui del Dia de Santa Maria, la patrona de la nostra Ciutat. Un dia de tradicions i de reconeixements perquè aquesta nit té lloc l’entrega de la Medalla d’Or. Els homes i dones més il·lustres del municipi són els protagonistes d’aquest acte, on la trajectòria de cadascun dels guardonats ens serveixen de model a seguir. En aquesta 23ª edició atorgarem la Medalla d’Or al nostre estimat Manuel Ramón Mas, Manolo, figura clau pel desenvolupament de la formació i activitat musical de la Ciutat i director del Patronat de Música durant 23 anys (1990-2013).

Tampoc podem oblidar que Eivissa és una ciutat que fomenta els valors a través de l’esport i durant les Festes de la Terra no podien faltar les activitats esportives programades per a tota la família.

Per acabar, recordar que el més important d’aquestes celebracions sou vosaltres: cada un dels vesins i vesines d’aquest municipi, així com tothom que estima la ciutat d’Eivissa, sou l’ànima de les Festes de la Terra i estau convidats a gaudir-les!

Continuem aquestes festes amb salut i alegria!

Molts d’anys i bons!