Dècades encarrera néixer a casa era el més habitual però, per sort, els temps han canviat. Idò precisament això és el que ha passat en un domicili de Santa Eulària, on un nadó ha nascut aquest dijous. Els serveis d’emergència han rebut la telefonada d’un home cap a les 4 de la matinada alertant que la seva dona, embarassada de 38 setmanes, s’havia posat de part. Sense temps per anar a Can Misses, els metges li han donat indicacions per telèfon i, per sort, tot ha anat bé i tant la mare com la criatura es troben sans. TEF - Televisió d'Eivissa i Formentera | Youtube: Televisió d'Eivissa i Formentera

Una mujer ha dado a luz en su domicilio de Santa Eulària este jueves de madrugada, según ha informado el SAMU 061, que dio indicaciones al padre.

El aviso se ha registrado a las 04.25 horas. La gestante, de 37 años y con 38 semanas de embarazo, ha tenido que ser asistida por el padre del pequeño puesto que la mujer estaba ya en periodo expulsivo.

Desde el centro coordinador han indicado al hombre las maniobras a realizar y el bebé ha nacido sin problemas.

El pequeño y la madre han sido trasladados al Hospital Can Misses por una ambulancia de soporte vital avanzado y ambos están en perfecto estado.