El programa ‘Terra Salada’ de TEF bate récord de audiencia | Redacción Ibiza

38 han estat els capítols d’aquest programa de la TEF que ha posat cara i ulls al sector primari d’Eivissa. Hem obert una finestra on contemplar l’Eivissa més autèntica. S’ha demostrat que Eivissa és alguna cosa més que platja, festa i luxe. La que hem ensenyat, és l’illa dels valents que no han sucumbit a la temptació de la hostaleria i que han fet una aposta pels seus orígens. Fer rentable una activitat com l’agricultura, la pesca o la ramaderia té molt de mèrit en un territori on governa l’especulació.

Terra Salada ha estat el refugi de la gent del camp i de la mar. Hem volgut alçar la seva veu i estic convençut que l’hem feta sentir. El programa ofert gràcies al suport del Consell d’Eivissa també ha demostrat que el sector primari està despertant l’interès de molts joves disposats a formar-se per defensar la seva vocació. Estic convençut que hem aconseguit demostrar que el camp és ben viu i que el futur d’Eivissa passa per la sostenibilitat, el comerç de proximitat i la defensa de la terra com a pilar de l’economia. El turisme depèn també dels productes d’extraordinària qualitat que cultiven els nostres agricultors, que elaboren els nostres artesans i que capturen els nostres pescadors. Sense ells no tendríem identitat i seríem un simple parc d’atraccions.

Les imatges que us hem mostrat, són només una petita part d’allò que hem viscut, però us avanç que queda molt per contar i ensenyar. Ara toca fer-ho amb una imatge renovada per seguir escrivint pàgines d’aquest producte televisiu tan necessari. A tot l’equip que m’ha acompanyat i ensenyat en aquesta aventura, al departament d’agricultura del Consell, a la direcció de la TEF i a tots els espectadors que ens heu brindat el vostre suport i ens heu convertit en líders d’audiència a Eivissa: GRÀCIES.