Joan Pons Torres

Joan Pons Torres

Sa nostra ciutat de Mahó (i 2)

Es polítics menorquins no tenen cap impediment per defensar es topònim de Mahó més que sa seua pròpia por an es catalanistes de Més i PSOE.

Sa ciutat de Mahó (I)

¿Per què tots es documents oficials des de 1287 i es erudits menorquins com Joan Ramis i Ramis o Antoni Febrer i Cardona escrivien Mahó?

Antifranquisme d’ignorants

S’Ajuntament de Palma governat pes PSOE amb so suport d’Unidas Pandemias i es catalanistes de Més mos segueix donant dies de glòria.

¿Ciutadans?

Ciutadans, que venia a “regenerar” sa vida política, s’alia amb so PSOE, partit amb so cas de corrupció més gran d’Europa (ERE).

Jo som balear

Sa llengua mos uneix a tots es balears. Es catalans i es valencians diuen «jo sóc». En canvi, només a ses Balears deim «jo som». Reivindiquem lo nostro.

Qui defensa lo nostro?

Queda demostrat que sa qüestió des nom de sa llengua no és un debat filològic, sinó polític.

Es dia de sa sobrassada no existeix

Dir-li “es dia de sa sobrassada” an es Darrer Dimarts és tan flac i incorrecte com si an es Dia de Sant Joan li diguéssim “es dia des gin amb llimonada”

Vacunajetas

És una vergonya que polítics i càrrecs públics com es socialista Enric Mas s’hagin vacunat deixant a l’estaqueta a centenars de metges i infermers que es juguen sa vida a primera línia contra sa COVID-19

Sa censura de ses Big Tech

És evident que s’assalt des Capitoli per part de quatre frikis disfrassats va ser s’excusa perfecte per demonitzar en Trump, acusar-lo d’un cop d’estat inexistent i censurar sa llibertat d’expressió de sa dreta americana.