Joan Pons Torres

Joan Pons Torres

Qüestions filològiques

Diumenge passat, es digital www.mallorcadiario.com publicava una interessant entrevista de Josep Mª Aguiló a Monsenyor Sebastià Taltavull, ciutadellenc i bisbe de Mallorca. Demanat sobre sa posició de l’Església de Mallorca en relació a sa llengua catalana, el bisbe Taltavull va contestar que «He visto que existe aversión al catalán en una parte de la sociedad, cuando el catalán es nuestra lengua»

Analfabetisme històric

A principis de la setmana passada, s’estàtua a Fra Juníper Serra a sa plaça Sant Francesc de Palma va ser atacada amb pintades de «racista».

Baleares is not Catalonia

L’any passat, es Consell insular de Menorca va regalar, a través de sa conselleria de cultura que ostenten es nacionalistes de Més per Menorca, ni més ni manco que 12.000€ de s’erari públic a dos entitats catalanes i obertament separatistes.

Contra s’aprovat general

Davant sa situació de pandèmia que mos té a tots confinats a ca nostra, es professorat és un des col·lectius més invisibles que s’ha hagut de treure ses castanyes des foc per poder seguir donant un servici essencial a sa nostra societat: s’educació